Lind Bussens

Lind Bussens

Lind Bussens motivatie coaching voor jongvolwassenen

 

Mijn opleidingen:

 

  • Bachelor Sociaal werk, Howest
  • Bachelor Moraalwetenschap , Ugent
  • Bachelor in de Rechten, Ugent
  • Master in de Moraalwetenschap, Ugent
  • Master in de Rechten , Ugent
  • Familiale Bemiddeling, Ugent
  • NLP-coaching Practitioner bij Novalife
  • Postgraduaat professionele coaching (basis)
  • Cursus Mind & Heartfullness - BioEnergetica
  • YogaTeacherTraining 200Hours India, OhmAshram

 

 

Mijn onverbiddelijke strijd, ongebreideld enthousiasme en veel moed om te blijven gaan voor wat ik graag doe leiden me tot hier. Het valt niet mee om al te veel bezigheden te hebben die niet bij je passen. Dit heb ik proefondervindelijk uitgetest, heel vermoeiend was dat. Het beste uit het leven halen vind ik heel belangrijk en die passie en mijn afgelegde weg wil ik met jullie delen. Zoals je kan lezen heb ik veel verschillende opleidingen gevolgd, ook omdat ik niet wist wat te kiezen en veel interesses heb.Herken je je hierin? Ondertussen heb ik gemerkt dat ik vooral blij wordt van helemaal mijn eigen weg te volgen. En dat is niet steeds gemakkelijk. Door mijn proces van 'trial and error' en het blijven volgen van mijn innerlijke stem ben ik nu hier. Ik ben nog steeds onderweg. Het mij afdoen van de opgelegde regels van de samenleving is een continu bewustzijnproces. Eentje die ik heel graag wil aangaan, want dat maakt me blij. En dat wil ik met jullie delen. Ik kan jullie een nieuw kader voorhouden zodat jij in de toekomst andere keuzes kan en durft te maken. Dat jij je leven kiest!

 

 

 

“If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal.”

 

― Paulo Coelho

 

Persoonlijke aanpak

Voel je je aangesproken? Aarzel dan niet om mij te contacteren!

 

In een aantal sessies verwerf je inzichten en handvaten om mee aan de slag te gaan. Door oplossingsgericht en inspirerend te werken zal jij je in de toekomst beter kunnen focussen en je doelen bereiken! Ik werk via het woord/spreken en ook met het lichaam.Ik leer je relaxatie oefeningen om te ontstressen en om zo meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen.

 

Ik heb een enthousiaste en dynamische persoonlijkheid en ben er helemaal van overtuigd dat ook jij iets te bieden hebt en samen kunnen we hier naar op zoek gaan. Ik ben er om jou te begeleiden, te ondersteunen en te motiveren. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou het beste is, niets moet en alle voor jou belangrijke items komen aan bod. Het is jou toekomst en jij beslist welke richting je uit wil gaan.

 

Volg de blog en facebookpagina, daar post Lind regelmatig interessante artikelen, internetsites en inspirerende filmpjes. Je kan ook vragen stellen die worden dan beantwoord op de blog.

 

Neem NU contact op!

Do not fear mistakes. There are none!

 

- Miles Davis -

T: 0488 270 711

M: info@personalstudiecoaching.be

Contactformulier:

 
 
 

Tel

0488 270 711

 

Mail

info@personalstudiecoaching.be

 

Adres:

Rooigemlaan 549

9000 Gent

© Copyright 2015. All Rights Reserved